Toată lumea ar trebui să aibă un prieten care să sară cu tine numai ca să te țină de mână să-ți dea curaj!

Toată lumea ar trebui să aibă un prieten care să sară cu tine numai ca să te țină de mână să-ți dea curaj!

Despre prietenii și iubire aș putea vorbi o viață, subiectele cele mai provocatoare din care mi-am luat cele mai multe lecții.

Se spune că e nevoie să dai drumul celor care nu mai parcurg același drum cu tine ca să lase loc celor potriviți ție.

Teoria o știe toată lumea, practica, în schimb, separă lumea în două: cei care pot și reușesc cu acceptare și blândețe, cei care pot, dar nu reușesc și mai dau o tură pe rotița șoricelului.

Eu am fost în a doua categorie ani de zile, cu toate că știam că nu sunt în relațiile potrivite de prietenie și că nu-mi fac bine, îmi era greu să pun capăt.

Mi-e greu să fac oamenii să sufere, conștient, că ei oricum sufereau fiind într-o relatie cu mine în care eu nu eram onestă cu mine, dar nici cu ei.

Practic, arăți ceva, dar tu ești altcineva. Simți altceva.

Se cheamă auto sabotare.

După retreatul din martie, când am primit claritate pentru o mie de vieți, primul prieten pe care l-am sunat a fost Mariana.

Atunci mi-am dat seama, poate pentru prima cu adevărat, că ea este singura care m-a acceptat de-a lungul vieții cu cele bune, aduse de mine în relație, dar mai ales cu sacii de moloz, asumat.

Singura din cele mai vechi relații de prietenie.

– Îți multumesc că ai rămas prietena mea și când te-am făcut să te simți rău, i-am spus atunci.

– Acum n-o să mă faci să plâng, nu? Mi-a spus ea. Și tu mi-ai fost alături când mi-a fost foarte greu și tu mă sunai zilnic.

Am avut perioade cu ea când nu ne-am vorbit pentru că am intrat in contradicție, i-am zis și eu lucruri dure, și ea, mie care m-au durut, am făcut pauză, am înțeles, ne-am iertat, dar n-am fugit niciodată.

Am rămas mereu amândouă.

Ne-am luat fiecare lecțiile și ne-am întors la prietenia noastră care durează și azi.

Nu știu ce va fi peste ani. Dacă ea va fi “my bestie” așa cum ne imaginăm amândouă, dansând de bucurie pe undeva cu mare și soare, că nu mai creștem copii, dar

Sigur, sigur,

Chiar dacă drumurile noastre se vor separa, având totuși multe (ne) șanse, pentru mine această relație este una din care mi-am luat cele mai multe lecții.

Cum să fii iubit și acceptat necondiționat.

♥️♥️♥️

Fotografia de mai jos este de săptămâna trecută când am fost la Carlas Dreams. Că amândouă suntem gata oricând de petrecere 😁

Iar dacă ar fi să aleg o carte din Tarot, ar fi 2 de Cupe sau Îndrăgostiții, Cartea VI din drumul Nebunului prin Viață care ne învață că a fi împreună cu cineva, prieten sau partener, implică acceptare și iubire.

Nu să-l schimbi pe celălalt, ci să-l ajuți să se vadă pe sine cu adevărat.

By Published On: 18/04/2023Categories: Stil de viață0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment