Când nu știi, Universul te iartă! Când știe că știi, nu mai poți fugi!

Azi se împlinește o săptămână de când nu am mai deschis facebook-ul, iar sentimentul de libertate și de timp care a prins alte valențe este uimitor.

– Și cum, n-o să mai ai Facebook? Păi nu acolo este comunitatea ta, am fost întrebată de zeci de ori.

Prima clarificare primită după ce am luat decizia să ies de pe FB a venit exact a doua zi, adică joia trecută, când am avut prima întâlnire din @Ai puterea de a-ți scrie propria poveste!

Din 5 tipologii pe care le are omenirea clasificate în Human Design, grupul întâlnirii conține 4, ultima fiind cea mai rară, reprezentând aproximativ 1% din întreaga populație a planetei.

Cea de-a 4 este următoarea rară – Proiectorul, iar grupul nostru conține acest membru. M-am bucurat tare pentru că informația poate astfel să devină mult mai ușor de procesat, de înțeles.

Iar una din caracteristica acestei tipologii este că nu generează energie precum celelalte.

Și pe fondul acesta, afirm în ziua întâlnirii:
– Vezi, tu dacă ești Proiector, adică nu ești creator natural de energie, ba din contră, tu ai nevoie să te odihnești mai mult decât ceilalți, și citești un articol la mine, care sunt Generator, adică am energie debordantă, cum am fost în parc cu copiii, am gătit, am escaladat un munte, am pus la spălat, am făcut curat, am trimis 10 emailuri, etc etc etc, tu o să crezi că e o mare problemă cu tine, că ceva e complet greșit, că nu ești o mamă bună și care e sensul tău în viață?

Dacă ai mai fost și condiționată de cei din jur că scopul tău este să produci (cu mult efort, că banii vin greu), luminița de la capătul tunelului e departe de a fi văzută în curând.

– Dina, mi-a spus Proiectorul aproape plângând, ești primul om care a pus în cuvinte ce simt eu.

Și atunci, fix în momentul acela, am ȘTIUT de ce nu am mai stat pe FB.

Că din moment ce știu că suntem diferiți la nivel celular, îmi este foarte greu să mai citesc la alții cum să ne creștem copiii la nivel general sau cum arată viața atunci când e colorată în roz.

Mi-a spus la un moment dat cineva: când nu știi, Universul te iartă! Când știe că știi, nu mai poți fugi!

Și cred că la mine FB-ul a fost despre a-mi asuma că e mult pentru mine, că nu msi pot duce lucruri care nu se mai aliniază cu valorile mele și nu mai pot fugi. Să mă văd cine sunt cu adevărat!

Ceea ce vă doresc și vouă!

Share This Story!

Leave A Comment