Cum m-am epilat acasă mai ceva ca la salon

Am auzit că umblă vorba că de când cu izolarea se cam ceartă lumea-n casă. Ba că n-a văzut bărbatul cât de mult îi poate vorbi nevasta, ba că nevasta n-a realizat că bărbatul habar nu are câți copii i-a făcut.

Dincolo de toate, eu cred că printre multe alte beneficii, unul dintre cele mai mari de când cu coronavirusul e că după furtună vine și vremea bună.

Așa învață bărbatul că dacă vine de la cumpărături cu cafeaua în capsulele corecte, nevasta își sună prietena în loc să-l mai bată pe el la cap, iar toată lumea știe că atunci când nevasta-i fericită bărbatul e liber să se apuce de teme cu copiii, după ce s-a familiarizat cu numărul lor.

Iar dacă nici asta nu merge, ei bine, vă dau cel mai bun remediu care s-a pomenit din vremuri demult apuse până în zilele noastre. Secretul faraoancelor și al reginelor care au schimbat lumea!

Vă cumpărați on line niște ceară epilatoare și vă rugați consortul să vă ajute în locurile unde numai oglinda ajunge.

O să redescoperiți America sau cine știe, poate alte continente în nevoie mare de defrișare.

O izolare nu vine niciodată singură

Una peste alta, cred că cel mai înspăimântător lucru de când cu izolarea la domiciliu a fost să rezolv problema epilării. Pentru mine, lama pică din start din motive de piele sensibilă și cu tendințe de foliculită (fire de păr sub piele). Plus, că azi faci treaba, mâine e la fel. Păi eu am timp să stau toată ziua să mă epilez?

Așa că, după ce am stat o noapte să fac cercetare de piață și după ce mi-a trecut cheful să prepar ceara în casă de frica lămâilor ce vor dispărea iar eu voi rămâne tot nerezolvată, am decis să merg la sigur. Mi-am comandat o ceară pe bază de zahăr, gândind că mai rău decât arăt deja ce poate fi?

Rezultatul a fost peste așteptări, durere minimă, succes garantat. Dacă ar fi să dau un singur contra, ar fi acela că procesul durează mai mult decât la salon din simplul fapt că eu nu sunt expertă. Dar dacă te gândești că efortul te ține 3 săptămâni, merită banii și timpul cheltuit.

Acuma că v-am făcut curioase (n-or fi bărbați care se uită la film cu epilat, nu?), aveți și video-ul mai jos unde spre final apare și fii-mea, căutându-mă și găsindu-mă, păi altfel cum?, în momentul meu de relaxare. Nici dacă regizam și nu ieșea atât de real.

 

***Dar vine un moment când nici telefonul nu mai sună și nici facebook-ul nu mai prezintă interes, iar acesta e atunci când ai comandat cartea Destin de mamă și te relaxezi ca într-o vacanță în Bali, la tine-n pat.

 

By Published On: 02/04/2020Categories: Stil de viață, Video0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment