Destin de mamă. Lansarea

Am visat întotdeauna să scriu o carte dar niciodată nu m-am gândit că va fi despre familie, copii, mame.

Nici nu mă mir, fac parte din categoria aceea de oameni care dacă nu am GPS să întreb care-i drumul spre casă, mă bag pe cele mai ascunse străzi, intru pe contra sens pentru că-mi scapă semnul, mă întorc de două ori în același loc, ca să ajung peste jumătate de oră tot de unde am plecat. Dacă mă veți întreba vreodată cum de-am rezistat prin București înainte să apară GPS-ul, o să vă răspund că m-am pierdut de atâtea ori că mi-e și groază să-mi amintesc de garajul autobuzului 601 de la miezul nopții.

Am știut însă mereu că va avea imagini, că mă va împlini profesional și că din momentul în care o voi ține în mână voi fi un alt om.

Acum, că am ajuns la acest punct, o să vă zic un lucru: e mai mult decât atât, pentru că e despre copii, mame și familie, e despre voi, toți cei care mi-ați dat încredere și putere. Iar asta o face extrem de prețioasă. Nu e despre un om cu un vis, e despre o comunitate întreagă și un vis. Devenit realitate.

Lansare cu rose și părinți fericiți într-o vineri seară

Nici n-avea cum să fie altfel, decât cu rose, într-un spațiu gândit pentru viitorul copiilor noștri, într-un stil liber și adaptabil pentru nevoile fiecăruia dintre noi. Spațiul liber AWE, din strada Ion Brezoianu, 23 (incinta Palatul Universul) va găzdui evenimentul și este locul perfect unde să ne simțim ca la noi acasă.

Așadar, vă aștept cu mare drag în data de 27 martie, ora 19.00 să lansăm pe orbita noptierelor din dormitor cartea Destin de mamă, alături de invitații mei:

– Oana Moșoiu, dincolo că mi-e soră, om de bază în devenirea mea a ceea ce sunt astăzi, și

Robert Diaconeasa,dincolo de tată și soț model, om de bază în viața mea de blogger

Informație utilă și de citit până la capăt

Din motive ce țin exclusiv de bon fiscal, în ziua lansării nu voi putea vinde cărți ca la magazin. Singura variantă este să o comandați on line (fără transport) de la acest link, iar eu am să v-o aduc împreună cu  factura în data lansării.

Pentru o organizare mai bună a evenimentului, vă rog mult să completați chestionarul de mai jos dacă sunteți printre cei care doresc să participe la lansare. Dacă v-ați făcut singuri nunta, sigur știți cât este de important să dați numărul de pahare și scaune în avans, la organizatori. Iar eu să știu câte sticle și cutii voi pune în portbagaj.

Locurile sunt limitate, așa că vă rog să aveți în vedere acest aspect.

 

 

Visul devenit realitate care a așteptat 2 ore pe masă

Iar la final, ca să știți pentru ce veniți, v-am pregătit filmul de prezentare a primului exemplar printat venit ieri, direct de la tipografie, în țiplă. Mi-am dorit mult să împărtășesc cu cei din comunitatea mea, fericirea supremă. Așa că până să apuc să mă fac prezentabilă, am așezat pachetul pe masă și l-am mângâiat ca pe o pisică molicică și dolofană, pregătindu-mă emoțional pentru momentul T al vieții mele.

Apoi, am făcut filmul de mai jos și vi-l dau vouă, mulțumindu-vă înmiit pentru că dați sens și direcție fericirii mele zilnice.

Pentru comenzi, mergeți în site la meniul bookshop.

 

 

 

 

 

By Published On: 05/03/2020Categories: Stil de viață2 Comments

Share This Story!

2 Comments

  1. Adela 05/03/2020 at 09:41 - Reply

    Super veste!!!! Ma bucur nespus pentru tine, sunt sigura ca ai muncit mult sa ajungi aici. Succes si bucurii in continuare!
    Video-ul a iesit foarte simpatic, tu esti foarte „jeitosa”, si emotiile te prind bine :)

    • Dina Bento 05/03/2020 at 10:41 - Reply

      Am inima atât de mare. Îți mulțumesc tare mult! ♥️♥️

Leave A Comment