Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele

Una dintre cele mai mari realizări profesionale cu care am încheiat anul 2021 a fost, fără nici un dubiu, întâlnirea Petrecerea mamelor fără petrecere de Crăciun.
Un eveniment pe care l-am visat de dinainte să devin mamă, pe când organizam întâlniri lunare cu fetele în oraș doar așa să ne ventilăm și să schimbăm opinii despre viață. Nu știam pe atunci că tocmai aceste întâlniri ne vor aduce mai târziu confirmarea că suntem cei mai buni părinți pentru copiii noștri, dar și relaxarea de care orice mamă are nevoie când relizează că drumul nu e tocmai de poveste.
Petrecerea mamelor fără petrecere de Crăciun s-a născut dintr-o nevoie viscerală de a fi la fel ca celelalte femei și după naștere, de a te reîntoarce la hainele de dinainte, de a face schimbările și transformările mai ușor de dus.
Dintr-o nevoie de a fi înțeleasă și acceptată indiferent de rolul nostru social.
După evenimentul de Crăciun în care fetele au vorbit despre bucuria de a putea ieși din casă singure și nu chiar la supermarket, că mai sunt și alte mame care greșesc și nu sunt perfecte așa cum de multe ori avem impresia uitându-ne pe internet, am simțit cum întreg universul îmi confirmă că asta este ceea ce e nevoie să fac.
Să organizez lunar întâlniri cu mamele, la care să ne îmbrăcăm așa cum simțim, să ne facem părul numai dacă simțim, să ni se pună farfuria cu mâncare în față și să se ridice singură, în timp ce noi ne relaxăm și ne umplem paharele de încredere și stare de bine.
Am nevoie ca mamele să aibă nevoie de încredere în ele!
Așa s-au pus bazele a ceea ce am numit: Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele, eveniment organizat împreună cu prietena mea, Monica Popescu, ce va avea loc lunar, în a treia joi din lună la Ceainăria Green Tea.
În fiecare lună vom aduce în discuție o nouă temă de dezbatere din portofoliul infinit de întrebări: cum să fiu mai bună pentru mine :) pentru a ne ajuta să ne echilibrăm și să acționăm în acord cu starea noastră de bine.
Ultimul eveniment a fost sponsorizat de Boiron România, iar fotografiile minunate au fost făcute de Cristina Nichitus Roncea.
petrecerea mamelor
Informațiile evenimentelor viitoare vor fi transmise pe pagina mea de facebook la secțiunea evenimente, unde o să puteți să vă înscrieți gratuit.
Vă aștept cu mare, mare drag să vă dați voie să fiți voi!
petrecere Dina si Monica
By Published On: 14/01/2022Categories: Campanii și proiecte0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment