Steaua mea norocoasă este aceea. Cea de acolo….

Și cu această ocazie finalizăm a treia zi de povești din concediul în doi, în Grecia.

Să vă spun sincer, dacă știam că am să muncesc atâta pentru editarea filmelor le făceam din start pentru blog, mă gândeam și la muzică în timp ce mă plimbam cu feribotul și-mi făceam viața ușoară.

Așa, am stat vreo 4 ore ca să scot un film decent: să tai bikini, strâmbături din nas – am realizat cu această ocazie că fii-mea îmi seamănă la strâmbături mai ceva ca picătura de apă, burți prea mari și oameni prea mulți.

Tot cu această ocazie, am găsit niște filme foarte drăguțe din Thira – Santorini care ar mai putea salva dezamăgirea de la final. O să reeditez acel film și voi reface articolul.  Într-o zi în care voi fi dormit cel puțin 8 ore pe noapte, iar copiii se vor juca singuri. O fi posibil vreodată?

Revenind la ultima noastră oprire – Naxos. A fost de departe surpriza concediului. Nu am avut nici o așteptare, deci ne-a surprins extrem de plăcut. Cu toate că este o insulă foarte turistică, un fel de Mamaia peste vreo 20 de ani – oameni civilizați, mâncare bună, apă caldă, nisip fin, baruri pe plajă și familii cu copii, nouă ne-a plăcut foarte mult. Am găsit și plaje pline ochi de turiști, dar și sălbatice, restaurante turistice dar și taverne cu bucătărese dintre cele mai pricepute sătence, ne-am făcut prieteni și am plecat cu promisiunea că ne vom întoarce cu tot cu copii. Poate chiar la anul.

Insula are aeroport, însă nu știu dacă varianta aceasta este mai ieftină decât dacă ai lua feribotul. Costul unui bilet la feribot spre sau către Atena (port Rafina) este undeva între 35-60 de euro, în funcție de cât de repede vrei să ajungi la destinație, între 4-6-7 ore.  Oricum, este de văzut și rezervat. Iar dacă o faceți, luați cazare în oraș, în centru. Va da direct la plaja cea mai frumoasă pentru copii.

Prețurile sunt la jumătate sau chiar un sfert față de cele din Mykonos și Santorini, condițiile de cazare direct pe plajă, cum spuneam, foarte bune.

Ce mi-a plăcut: plaja Mikra, înghețata, prețurile rezonabile, apa mării, atmosfera, totul.

Ce nu mi-a plăcut: zgomotul de pe străzi (pe care-l găsești pe toate cele trei insule)

Mai jos, filmul promis.

Faceți un efort și priviți până la final. Natura chiar este uimitoare!

Enjoy!

By Published On: 10/07/2017Categories: Stil de viață1 Comment

Share This Story!

One Comment

  1. Denisa 13/07/2017 at 21:44 - Reply

    Foarte fain filmulețul! Hai că a meritat munca! :-)

Leave A Comment