10 idei de cadouri cu buget redus

V-ați pregătit listele pentru Moș Crăciun, le-ați colectat pe cele ale copiilor?

Cu toate că e o lună destul de complicată, drumuri, cheltuieli, facturi la gaz de plătit, decembrie are partea lui frumoasă, mai ales dacă ninge afară iar Moș Crăciun chiar poate veni cu sania trasă de reni și nu pe bicicletă.

În plus, nimeni nu spune că nu putem face cadouri frumoase și care pot rămâne în amintirea celor dragi cu buget acceptabil. Nu trebuie să cumpărăm lucruri costisitoare, să facem împrumut la bancă sau să umblăm la banii strânși de casă doar pentru a aduce zâmbete pe chipul celor din jurul nostru.

Asta atunci când vine vorba de adulții din viața noastră: frați, surori, mame, tați, soț, soție.

Pentru că dacă am învățat ceva în toți anii aceștia de când sunt mamă, un lucru e clar: copilului trebuie să-i aduci ce-a scris pe scrisoarea lui Moș Crăciun. Norocul nostru e că nimeni nu iese din burtă scriind epistole, dându-ne astfel șansa să ne educăm copiii în spiritul echilibrului și al bunului simț. Avem la dispoziție 7 ani ca să le arătăm micuților că lui Moș Crăciun nu-i stă în putere să aducă luna de pe cer și chiar dacă ar fi adus-o, un joc de familie i-ar oferi momente mult mai fericite decât un astru glaciar.

Am fost mereu adepta lucrurilor practice, consider că un cadou înainte să fie scump trebuie să fie util și să ofere o stare de bine, pentru că asta implică automat să cunoști persoana căreia i-l oferi suficient de bine încât să ai idee despre ce ar vrea, ce are nevoie, ce nu are timp să-și cumpere dar i-ar plăcea.

Lista de mai jos e parte din ceea ce am primit eu până acum și mi-a plăcut și ceea ce am făcut eu cadou până acum și știu că am avut succes.

Sper să vă inspire și să primiți înapoi iubire!

  1. Cercei sau coliere de la Gruni pentru orice femeie din viața noastră. De când i-am descoperit cred că am cumpărat pentru fiecare om special din viața mea ceva de la ei. În principal, cercei, se știe. În primul rând pentru că sunt deosebiți, din ceramică, ori cu foiță de aur, care-i face absolut încântători, ori cupru sau alte combinații și sunt acel tip de bijuterie după care întorci privirea pe stradă. Și sunt făcuți în România, iar asta îi face speciali încă de un milion de ori.
  2. Tot pentru femei, orice tip de obiect de cosmetică mi se pare cadoul care nu se demodează niciodată: că e o cremă bună de mâini sau de corp, un gel de duș cu scrub că na, de la o vreme avem nevoie să speriem celulita, chiar și o cremă anticelulitică nu e rea la casa omului. La cremele de față aș avea grijă pentru că depinde de fiecare ten în parte ce suportă și nu vrem să facem experimente chiar de Crăciun. Eu m-aș menține pe lucruri mai simple. Nu am site-uri de pe care să comandați, dar pentru mine Farmacia Tei rămâne mereu varianta cea mai bună. Pentru inspirație, vă las un articol cu cremele care mie nu-mi lipsesc niciodată din casă.
  3. Iar dacă tot vă duceți la Farmacia Tei, ați putea cumpăra și un lac de unghii care să facă orice manichiură de mamă elegantă, o pilă sau un ser pentru cuticule.
  4. La categoria păr, ați putea oferi un ulei de păr cu argan sau dacă știți că prietena voastră se vopsește intens, există produse de reparare a firului de păr super utile în astfel de situații. În plus, sunt convinsă că printre scutece, biberoane sau școală on line numai uleiuri n-a mai avut mama timp să-și ia.
  5. Tot la categoria stare de bine, poate chiar și în cuplu, putem să ne orientăm către produse de făcut baie în doi. Asta dacă le-ați făcut copiilor popcorn și i-ați lăsat copiii la filme de Crăciun sau i-ați dus la bunica acasă. Eu n-am mai făcut baie în cadă de vreun an, așa că nu m-aș da în lături de la un spumant de baie sau chiar sare ca să-mi treacă și mie durerea de spate obosit de făcut curat prin casă. M-a sunat mama zilele astea să-mi spună că a făcut o super baie cu sarea pe care i-am făcut-o eu cadou anul trecut și ce bine-i face pe vremea asta rece de iarnă.
  6. Și că veni vorba de mama mea, anul acesta de Crăciun i-am cumpărat în avans un filtru de apă din acela pe care mi l-am montat singură. Bucurie mai mare nu puteam să-i fac. M-a sunat tata să-mi mulțumească înmiit că l-am scăpat de căratul bidoanelor până la etajul 4. ”- Tu i l-ai făcut cadou ei, dar nici nu știi ce bine mi-ai făcut mie. Că eu apă nu prea beau, dar nici nu mă trezeam bine dimineața că și auzeam: Dane, să te duci să aduci 2 bidoane de apă! Mană cerească, asta ai făcut!”
  7. La categoria bărbați, se confirmă ideea de la punctul anterior, că orice bărbat își dorește cadou o nevastă fericită. Așa că, luați-i un ulei de masaj că tot vine concediul de Crăciun și să aveți motiv să vă împăcați după renumitele discuții din familie din timpul sărbătorilor.
  8. În 10 ani de căsnicie am mai învățat că bărbaților le place să primească orice legat de hobby-urile lor. Că e mașină, cântatul la chitară, jucatul de tenis, golf, dacă e un bun strateg poate fi un joc precum Catan sau Monopoly cu care să-și învețe copiii strategii de câștig sau chiar un joc de cuplu.
  9. Umblă vorba prin târg că noul Maldive sunt căștile anti – zgomot. E posibil să sară din bugetul minim dacă vreți ceva calitativ, dar e tot ce-mi doresc pentru mine, anul acesta de la Moș Crăciun.
  10. Iar la toate cele de mai sus, oricând și în orice moment o carte bună întotdeauna poate completa un cadou oferit din suflet. Pe site găsiți o serie de recenzii la cărți, eu aș cumpăra orice de Isabel Allende, Ferrante, o carte absolut minunată este Inocenții de Ioana Pârvulescu, o iubesc pe Parinoush Saniee cu Cel care mă așteaptă sau Tatăl celuilalt copil.

Dacă vă decideți să achiziționați cărți de la libris.ro, nu uitați să puneți în coș și carta mea, Destin de mamă, care vă aduce relaxare și bună dispoziție, 2 lucruri de care orice părinte are nevoie la final de zi. De asemenea, o mai puteți achiziționa și de la prietenii noștri de la Jucării Vorbărețe care au cartea la reducere, în două variante, sau direct pe site-ul meu unde la a doua carte achiziționată aveți reducere 50% utilizând cuponul Prieten50% tocmai pentru a vă încuraja să nu uitați de mamele din viața voastră.

 

Succes la shopping! În fiecare dintre noi bate o inimă de Moș Crăciun!

 

By Published On: 10/12/2020Categories: Stil de viață0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment