5 lucruri care-mi simplifică viața în bucătărie

Orice gospodină are ascunsă în bucătărie, în sertarul de jos sau în spate după orez și făină, trusa de salvare în caz că nu mai are timp, energie sau chef să gătească. Sau pentru că înghețată în congelator și copiii plecați în vizită la vecina. Sau film prea bun la TV sau Faaaaacebooook!

Mâna sus cine-o are!

Pentru cine n-a ridicat mâna, vă zic atât: o aveți și nu știți de ea.

Oala aia în care se fierb pastele super rapid, așa-i că-i genială?

Vă vedeți traiul în bucătărie fără curățătorul de cartofi sau fără cuțitele din ceramică, deja ciobite, dar care încă taie IM-PE-CABIL?

Vedeți, cum toată lumea are o trusă din asta acasă?

Deci, ce conține trusa voastră de bucătăreală în caz de lipsă de chef? Înghețată, film sau soț cu chef de făcut masaj la tălpi?

A mea doar 5 lucruri. Da-s cea mai fericită.

 

Sharing is caring! Pentru că toată lumea știe că cine-are o mamă fericită acasă are o farfurie de mâncare caldă pe masă!

 

***Dacă aș avea o baghetă magică, aș face ca toate mamele din lumea asta să-și rupă măcar 5 minute pe zi numai pentru ele, să se relaxeze și să se binedispună. Dar pentru că nu am nici o baghetă magică și șansele să capăt una sunt reduse, am scris Destin de mamă tocmai pentru cele 5 minute din zi pe care le merită fiecare părinte din plin.

By Published On: 07/02/2019Categories: Video0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment