A venit vacanța, cu trenul din Franțaaaaaa!!!

Gata, suntem în vacanță.

S-a terminat cu trimisul emailurilor, vorbitul la telefon, dusul la baie singur, statul pe Facebook doar așa în dorul lelii, deschisul laptopului, mâncatului pe genunchi, băutului de cafea caldă, plimbatului prin Lidl.

Bine ai venit Monopoly Junior, carioci și cărți de colorat, gătit a câte trei feluri de mâncare, ieșit în parc, jucat fotbal, descoperind toate locurile de joacă deschise în perioada asta, jocuri de construit, timp special, mami, mami, mami, mami, mami, mami, mami, mami, mami, mami, maaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Bine am intrat în lumea copilăriei!

Următoarele articole vor fi probabil despre cât de fericită sunt că în final se joacă și copiii mei împreună – măcar de-ar da Domnul, ce bunătățuri am mai gătit – cu copiii călare pe mine la bucătărie și măturatul de sute ori după ei, cât de greu se merge prin oraș – noroc că am stocul de Haribo umplut, ce mai rulează la cinema – vine mama, deci fiiiiiiilm în oraș, în doi. Yuhuuuuu!

Voi începe să vorbesc sacadat, voi respira profund mai mult, voi bea mai mult Prosecco, vom merge la munte de revelion unde nici nu vreau să mă gândesc cum va fi. V-am spus că urăsc iarna, nu? Doar gândul la mănuși mă înspăimântă. Tot timpul trebuie să caut o a doua mănușă și băgatul degetelor în fiecare gaură, noroc că nu avem vreo 10 degete la o singură mână…….Apoi, dacă îmi stă bine părul, rimelul dacă nu s-a întins, copiilor să nu le fie frig, căciula să stea pe urechi, pfuuuu…tot mai relaxant e vara. Nu am geacă de munte, nu am pantaloni de ski. Și nici nu vreau!! Vreau o rochie frumoasă de seară și o cină în oraș! Vreau vara la munte să respir aer curat, îmbrăcată în pantaloni scurți. Iarna e frig și-ți îngheață nasul și ți se crapă mâinile. Doar cât am ieșit un pic din mașină și tot am mâinile pline de răni. Încă nu am găsit crema aia minune.

În fine, ați înțeles ideea, voi fi prezentă mai mult în cele de-ale copiilor, mai puțin cu ale mele.

Deci, dacă aveți idei de activități cu copii, dar fără foarfec și lipici, vă aștept cu drag inputurile. Sau măcar o invitație la Therme, că venim cu drag.

L-au făcut așaaaaa frumos!

Dar putem veni și la Antipa sau la vreun eveniment de copii.

A venit vacanța cu trenul din Franțaaaaaa!!!!

 

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/polar-express-tren-cr%C4%83ciun-tren-1916376/

By Published On: 22/12/2016Categories: Jurnal de părinte0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment