Frumusețea vine din interior când am avut grijă de exterior

Despre Diana am mai vorbit cu fiecare ocazie cu care ajung la ea, asta pentru că eu nu am mulți oameni în viața mea cu care să mă simt pe aceeași lungime de undă, în sensul că ne auzim gândurile fără să le vorbim, dar Diana e una dintre ele.

O explicație ar fi și pentru că e în Taur, zodie cu care eu fac casă foarte bună :) Dar și pentru că Taurul este patronat de planeta Venus responsabilă cu frumusețea. Ceea ce explică exact ceea ce am povestit în filmul de mai jos.

Nu vreau să vă rețin prea mult, prefer să vă rupeți 10 minute și să ascultați cele povestite pe viu, însă, dacă ar fi să trag o concluzie și să vă motivez să o cunoașteți și voi pe Diana este că trăim într-o perioadă care absolut totul este pe repede înainte, absolut totul, inclusiv frumusețea.

Pe cât de repede ne trăim viața și evident, îmbătrânim odată cu ea, pe atât vrem să fim mereu frumoase și cât mai rapid posibil.

Unghii false, gene puse, acid în buze, ochi, sprâncene, etc

Realitatea e că frumusețea poate fi eternă. Asta e opinia mea. Pentru că frumusețea este relativă. E frumos ce îmi place mie.

Și ce îmi place mie este o frumusețe în care eu mă simt bine cu mine. Iar acest ”bine cu mine” implică o relaxare interioară și o frumusețe exterioară: riduri puține, piele fină, fără pete, etc

Cum ajungem aici?

Tot repede, dar de data asta pe cale naturală :)

Share This Story!

Leave A Comment