Timpul e relativ, a spus nevasta lui Einstein, întorcându-se de la cumpărături.

Am fost întotdeauna o persoană mulțumită de felul cum arăt. Nu știu dacă a fost tata despre care am scris aici sau m-a născut mama sub o stea încrezătoare, dar nu-mi amintesc să mă fi simțit vreodată complexată de fizicul meu.

N-am fost eu vreo fotomodelă, dar nici disperată după băieți n-am alergat. Sunt de modă veche. Cred că băiatul ar trebui să facă primul pas, indiferent de situație. Și mai bine mor singură decât să mă arunc în brațele cuiva. Fie el și Axl Rose.

Că la bază suntem născuți după aceeași genetică – femeia e frumoasă, blândă și isteață, iar bărbatul un pic mai frumos ca cine vreți voi, puternic și cuceritor. El vânează mâncarea pentru a-și întreține familia, ea naște copii și ține familia unită. El o cucerește, iar ea îl alege pe cel potrivit. Pentru mine e foarte simplu. Și indiferent cât muncește femeia în afara casei, tot în ea stă echilibrul emoțional al familiei.

Pentru că verbul femeii este – A SIMȚI, iar al bărbatului –  A FACE.

Ieri, de ziua internațională a fetelor, soțul meu făcea întâlniri în afara țării, iar eu simțeam că aș avea nevoie de ceva de încălțat.

Am lăsat copiii care la grădiniță, care la școală și am trecut repede prin mall să-mi caut rapid ceva comod de încălțat. Repede, repede că aveam o grămadă de treabă.

Greșeala fundamentală a fost a celor de la Mega Mall. Au închis parcarea de la parter care dădea fix în magazinul meu preferat – CCC și m-au obligat să staționez la etajul 1, colț cu magazinele de bărbați, lărgindu-mi astfel aria de acțiune.

Așa că am intrat repede să-i iau lui Cris cadoul de ziua lui, sărbătorită acum o lună jumătate. Nu e vina mea. Lui nu-i place nimic. Bluza nu are culoarea preferată, pantaloni nu vrea, parfum are, ceas nu-i trebuie, cămașa e doar de la un singur brand și cred că le are deja pe toate. Velier nu am cum să-i cumpăr deci să se mulțumească cu o bluză roșie. Și să zică sărâmâna că am și întârziat din cauza lui.

Apoi, tot repede am intrat la H&M să-i iau niște ciorapi lui Beti. E în faza cu ”vreau rochițăăăăăăăăă” și nu mai am ciorapi la câte rochii vrea. Am profitat să-i iau și niște șosete lui Andre. Cu planete. Visează să devină astronaut. Le-am căutat ceva, dar ce nu faci pentru copilul tău!

Lângă H&M era Mango. Am intrat doar să văd oferta de la încălțăminte. Pe cuvânt!  Am plecat cu o pereche de pantaloni…..verzi. Deci, caut pantaloni verzi de luni de zile. Puteam să nu-i cumpăr? Spuneți, puteam?

Oricum, m-am mișcat mega rapid. Deci n-am pierdut mult timp.

Lânga Mango, era MAC. Pfuuu, brusc mi-am amintit că nu mai am rimel.

Dar DE CE am intrat in MAC?? DE CE??

Am plecat machiată complet și cu o pungă cu… de toate. Ei, aici, poate că am stat un pic mai mult. Dar era așaaaa frumos, liniște, lumini calde, toate aranjate și frumos mirositoare, și fata aia mă machia așa bine, iar eu brusc am început să arăt mai colorată și era totul așa relaxant. Ca la spa.

Am plecat extaziată, timpul dilatându-se cu simțurile mele dansând lambada. N-am zis că femeia înainte de toate, simte? E în natura noastră, n-ai cum să fugi, n-ai cum să te-ascunzi.

Repede, repede, dar deja cu bugetul pe luna asta diminuat drastic (și nu e decât ziua 11), am intrat în CCC să-mi iau de încălțat. Am găsit în final ceva, dar nu era pe mărimea mea. Cred că a lucrat mâna destinului.

Nu-ntinde coarda, că-ți ajunge, femeie ce ești!

Băi, mi s-o fi stricat mie frigiderul și mănânc dubioșenii de o săptămână și 2 zile, dar sunt atât de relaxată că parcă, parcă aș mai rezista încă o săptămână fără!

Sursa foto: aici

By Published On: 11/10/2017Categories: Destin de mama2 Comments

Share This Story!

2 Comments

 1. vavaly 12/10/2017 at 11:09 - Reply

  :))) la tine e ca in cantecul ala cu cine a scos carciuma n drum, doar ca tie ti a scos standul de cosmetice :))).
  acum sa ai si timp sa folosesti tot ce ti ai luat si sa nu faci ca mine, sa le muti de colo colo pana expira.
  colorare placuta, ca sa zic asa!

  • Dina Bento 12/10/2017 at 22:00 - Reply

   Iti dai seama ca le folosesc la cati bani am dat pe ele….:)

Leave A Comment