Dorim servicii de calitate? Să îi mai lăsăm pe copii să le mai fie și greu

La început a fost – hai să vedem ce-o fi cu Therme!

Apoi – wow, e relaxant la Therme. Au condiții civilizate, mâncarea e gustoasă, este curat și nu ai voie cu telefonul. Un singur cuvânt- conectare cu tine!

Acum e:

– Din ce e făcută crema aceea albă? Frișcă sau brânză?

– Aaaa, nu știu……e cu nuci, cred….

– Cu ce sunt spaghetele milaneze?

– ……

Deja devin enervantă, iar eu mă simt ca o soacră venită în vizită cotrobăind prin dulapurile norei zahărul pentru cafea.

Jumătate din populație are telefoane mobile și fac poze la ambient, cu tine sau fără tine. Problema oricum e a ta că te-ai trezit să defilezi în chiloți.

Mirosul de orhidee cândva etichetă a zonei Palm s-a preschimbat într-unul greu cu iz de lapte acru stricat.

Ce mâncai o dată bine și ieftin, acuma dai dublu pe o porție înjumătățită, iar carnea de vită este atât de tare că dacă nu alergi urgent către o saună ca să ți se înmoaie pielea pe tine și gingia de pe prânz, riști să ieși la final cu o frumoasă strungăreață.

Modulul de relaxare cred că e ceva rămas încă la nivel de dorință. În piscină nu ai cum sa te relaxezi. În jacuzzi nici atât. E mereu cineva care vorbește tare, unul care face scufundări și stropește totul în jur, altul care face poze din care tu trebuie să te ferești și există mereu o doamnă cu părul făcut melc care încearcă să-și facă loc între tine și cumnată.

– Vaaaai, ce bune sunt bulbucele astea, se aude în dreapta mea.

”Încă o dată, să ne amintim, ce caut eu aici?”

Cireașa de pe tort a fost pusă în mod apoteotic de domnul de la intrarea în zona pentru copii care i-a admirat cu irisul făcut floare și salivă pe la gură tatuajul de pe braț al prietenei mele.

Acuma, să fim sinceri – citim peste tot de polițiști care agresează minore în lift, de soți geloși care-și omoară soțiile, de tineri care-și violează prietenele, ce-ar fi așa ieșit din comun să angajezi pe unul care face complimente gratuite femeilor din jur. 

Că femeile singure întotdeauna au nevoie de un bărbat puternic lângă ele. Nu? 

În zona de copii, situația stă un pic diferit.

Că acolo doamnele sunt mereu însoțite: de copii și în unele cazuri de soți. Așa că nimeni nu se uită lung la costumul lor de baie, ci mai degrabă la copilul care stropește sau este lăsat nesupravegheat.

Băieții de la tobogane sunt forte vigilenți. Îți dau senzația că și un bebeluș se poate da pe toate șerpuitoarele alea, dar eu n-am știut dacă să mă bucur că le-au construit la limită cât să nu cazi plonjând de la câțiva metri direct în piscina cu valuri sau să plâng de durere de brațe cât m-am ținut de marginile alunecoase mai ceva ca maimuța de copac.

Nu agreez stereotipuri de tipul: așa suntem noi românii, la început e totul bine, apoi se strică.

Se știe că piața resurselor umane este într-o mare cădere abisală. Tinerii sunt inerți și apatici. Petrec mai mult timp în fața oglinzii să-ți aranjeze părul, decât să se dedice unui serviciu care-i pune o pâine pe masă.

Aș îndrăzni să spun că încă nu ne este suficient de greu.

Cu toate acestea, o spun ca antreprenor și ca angajator și plătitor de salarii, rămâne în responsabilitatea noastră exclusivă ce oameni aducem în echipă și modul cum alegem să ne reprezinte imaginea.

Până atunci, pentru mine Therme rămâne zona Galaxy pentru copii și cel mult, o cafea.

Restul a fost poveste.

 

Sursa foto

Share This Story!

4 Comments

 1. Timea 31/01/2018 at 16:28 - Reply

  Am fost si eu o dată la Therme. Nu mai merg. Pe lângă faptul că este extrem de scump, regulile mi se par total absurde. Merg la piscină sa înot, sa ma balacesc, sa glumesc, sa rad. Dacă vreau liniste, merg la masaj sau la yoga. Noi, de obicei mergem in Ungaria la Hajduszoboszlo. Acolo intrarea e pt 4 persoane cat la Therme pt 2. Mâncarea e și ea ieftina. În plus, nu ai restrictii privind ce iti duci înăuntru. Poti sa duci Mâncare, băutura, jucării. Copiii pot intra in toate piscinele, în afara de una foarte caldă. Toată lumea se distrează, se balaceste. Pt odihna, există camera separată, cât și pt joaca. Singura regulă e sa nu stropesti în jur. Toată lumea e relaxată, toată lumea râde și se distrează.
  Iti respect parerea, dar de data aceasta nu sunt de acord cu ea ????

  • Dina Bento 31/01/2018 at 18:19 - Reply

   Păi și eu cam tot asta zic.
   La zona cu copii poți face gălăgie. Nu poți la aia de relaxare, Palm.
   Dar mă rog, și mie mi-a trecut.

   Partea prostă e că noi nu prea avem altă variantă. Iar în vacanța copiilor, mai degrabă ajungi pe jos la mare cât stai la rând la Therme.

   • Timea 31/01/2018 at 19:15 - Reply

    Eu sunt din Bv. Deci fac cam 7 ore pana la Hajduszoboszlo. De obicei mergem pt 3-4 zile. Merita mai mult decat la Therme. In schimb, te provoc să vii la Paradisul Acvatic din Bv. Therme ți se va părea Raiul în sine, pe lângă „mizeria” ce este aici.

 2. Timea 31/01/2018 at 19:18 - Reply

  Apropo de stat la rând, când am fost la Therme, am plecat la 5 dimineața din Bv(era sâmbătă) de frică să nu ajungem târziu, și să nu ne mai lase să intrăm.

Leave A Comment