Tefal One Pot – ce să știi la prima utilizare și o rețetă de ceafă de porc bonus

Teoretic, acesta ar fi trebuit să fie primul articol despre oala sub presiune Tefal One Pot, practic, însă, îl scriu acum după 2 ani, după ce am învârtit-o pe toate părțile și i-am învățat toate chichițele.

Respectiv, la ce să fii atent ca să nu iasă presiunea din oală, ce reprezintă micul recipient din spatele ei, cum se scoate capacul și de câte ori se spală și alte detalii pe care le-am considerat eu utile și bine de știut ca să folosiți oala cât mai mult.

Și ca să nu ziceți că v-am ținut degeaba de vorbă, pentru cei care sunteți familiarizați cu ea deja, vă dau mai jos o super rețetă pe care am făcut-o în timp ce eu eram la fotbal cu copiii.

Oala muncea, iar eu mă plimbam.

Am luat 4 cefe de porc, le-am pus în recipientul oalei, au stat 2 cate două, unele peste altele că nu au încăput, le-am uns cu ulei de măsline, piper, sare, boia de ardei dulce, usturoi, am adăugat câteva linguri de sos de roșii și puțină apă.

Am setat oala la High Pressure, meat până am ajuns eu acasă. Am depresurizat, intrase în stand by oricum, am setat bake până s-a evaporat lichidul cât să iasă un sos mai gros, am făcut separat un orez și gata cina!

Poftă bună!

 

By Published On: 03/10/2022Categories: Stil de viață0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment