Când ajuți o mamă, o familie întreagă zâmbește!

Articolul de astăzi face parte din proiectul caritabil pe care mi l-am propus să-l desfășor anul acesta, invitându-vă în fiecare 25 ale lunii să licitați pentru un produs sau un serviciu, iar banii strânși vor merge la o cauză pe care o voi alege din cele care vin spre mine, cerându-mi ajutorul.

Luna trecută am licitat o carte Destin de mamă și un joc de emoții, iar cei 200 lei oferiți de Helen Ghidirin au mers către Stefănel, un băiețel diagnosticat cu SMA1.

Poate vi se pare puțin, dar luați-l ca un strop de bine într-o mare de greutăți, ca un zâmbet de copil într-o zi de terapie dureroasă. În plus, Helen mi-a scris așa:

Îți mulțumesc și eu pentru implicare. Mi-ai dat ocazia, în comoditatea mea, să mă simt și eu bine! 

Este înălțător sentimentul că îi poți ajuta pe oameni să privească în direcția opusă și să-i determini să iasă din perimetrul cunoscut, să-și dea șansa să fie mai buni, mai înțelepți, mai conștienți!

Iar eu vă mulțumesc că-mi sunteți aproape și că-mi dați ocazia să facem bine împreună!

”Mama este începutul tuturor începuturilor” (Grigore Vieru)

Licitația de astăzi o celebrează pe mama. Intrăm în luna martie, luna femeii, luna mamei cea neobosită și prea puțin apreciată de ea însăși. De aceea, ceea ce vă ofer astăzi spre licitație e un bine înmulțit cu bine, e un bine aducător de și mai mult bine de care vă invit să vă bucurați împreună cu o prietenă.

Romina este trainer, terapeut și coach și e omul care pe mine m-a ajutat să văd dincolo de luminiță, drumul pe care trebuie s-o apuc.

Ca un chirurg care lucrează milimetric, reușește să scoată în evidență micile firicele de țesut atacat de temeri, îndoieli și neîncrederi.

Face lumină în întuneric, punctează lucrurile esențiale când ai impresia că ai luat-o pe cărări, notează tot, iar apoi îți oferă un raport extrem de clar și benefic.

Pleci la drum cu ceva concret, știi care sunt pașii următori, ce ai de făcut!

Mamele au capacitatea de a face pe oricine să se simtă bine, lăsându-se ultimele pe ele.
Vorbeam de curând cu o prietenă care-mi spunea că i-a luat pantaloni copilului de 300 lei pentru că nu îl mai încap mărimile universale, dar ei nu și-a cumpărat niciodată pantaloni de 300 lei.

Cât de cunoscută vă este povestea?

Așa că, dragile mele, astăzi vă invit să vă faceți vouă un cadou, prietenei voastre bune, dar licitând, unei mame aflate în dificultate.

Pentru că noi, toate, merităm să fim bine cu noi ca să fim bine cu ceilalți!

Ce se licitează?

Romina oferă pentru femeile și mămicile cititoare ale blogului meu 4 ședințe de coaching:

  • privind Identificarea și conștientizarea identității rolului de părinte, sau
  • privind Identificarea si conștientizarea identității relațiilor (de ex. relația cu copilul, relația cu partenerul de viata, cu tine, etc.)

Sesiunile:

– Se desfășoară online

– Durează aproximativ 1 h. Prima etapa a ședinței presupune aproximativ 30 de minute în care terapeutul adresează câteva întrebări, apoi următoarele 30 de minute se stabilesc ulterior pentru a discuta pe baza raportului care conțin răspunsurile și care ajută în conștientizarea și identificarea identității rolului de părinte sau a relației pe care se dorește a fi abordarea.

Cum se desfășoară licitația:

Primele două persoane care licitează cel mai mult, vor primi câte 2 sesiuni, una pentru ea și alta pentru o prietenă căreia dorește să îi facă sesiunea cadou și care consideră că are nevoie de sprijin. Teoretic, vor fi două câștigătoare pentru 4 sesiuni, dar practic, vor fi 4 câștigătoare.

Licitația pleacă de la suma de 120 lei/ 2 sesiuni. (Prețul real este 200 lei/ sesiune.)

Licitația durează de azi până miercuri, 3 martie, ora 00.00

Câștigătoarele vor face dovada plății în contul menționat mai jos și  îmi vor oferi adresa lor de email pentru a primi, ulterior, informațiile necesare de la Romina.

Pentru cine se licitează?

Cred că Mirela Retegan de la Gașca Zurli nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Când o mamă zâmbește, un copil râde!, spune Mirela, iar în luna Martie – luna Femeii, suntem invitați să facem un gest de apreciere și de susținere față de femeile care au trecut prin experiențe greu de imaginat.

Adoptă o mamă!, este campania prin care Mirela Retegan și-a propus să fie alături de mamele și femeile aflate în situații grele și pentru care vă invit și eu să licitați.

Campania a ajuns la ediția a6-a, iar dacă simțiți că puteți face un pic mai mult, puteți dona direct pentru mamele aflate în dificultate, aici:

Benficiar: Fundația Noua Generație

Cont LEI RO70INGB0000999906701090

Banca: ING Bank. Detalii tranzacție: campanie „Adoptă o mamă, 2021”

Sau puteți intra pe link-ul campaniei pentru a vedea ce trebuie să conțină pachetele și unde se pot trimite pentru a face o bucurie unei mame care are nevoie mai mult ca oricând de apreciere și acceptare.

Nu doar că vă faceți vouă un bine, dar binele vostru se va înmulți cu infinitul!

 

 

Sursa foto

 

 

By Published On: 25/02/2021Categories: Stil de viață0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment